Blog

2013-10-22

Az NKR Company és a Pink Floyd

Eddig még egyszer sem tettünk említést a blogbejegyzéseinkben, hogy a csapat a munka mellett több hobbit is űz amelyek közül talán a zenélés a legizgalmasabb. Valóban jó kikapcsolódást nyújt számunkra egy kicsit a művészetek világába is elmerülni, a mindennapos, kemény tudományos és műszaki vonallal szemben.

Természetesen ha zenéről és igazi férfiakról van szó, akkor csak a rock zene jöhet szóba. Viszont azok közül az egyik legmagasabb színvonalú zenét imádja a csapat, ami nem más mint a Pink Floyd.
2005-ben olyan hatás ért minket hogy azóta a fősodor számunkra a Pink Floyd. El is döntöttük hogy NKR Band néven megpróbáljuk felidézni a mesterek munkásságát.

Ez a hobbink manapság már odáig jutott, hogy legutóbb a Kutatók Éjszakáján több főiskolai kutatóval és személyesen Dr. Liptai Kálmán rektor úrral (Eszterházy Károly Főiskola) együtt “döntöttük le a falat”. Ez óriási élmény volt, pláne hogy a főiskola új, hallgató központú szemléletéhez is tökéletesen illeszkedik a The Wall több elgondolása is, mely szerint a hallgatókat nem csak egy téglaként, személytelenként kell kezelni.

A saját erőnkből megpróbálunk a magunk szórakoztatása mellett, másoknak is örömet okozni az előadásainkkal. Reméljük még sokáig tudjuk ezt folytatni és hogy egyre többen merülnek el velünk a rock fénykorának ezen kimagasló alkotásaiba.

Uncategorised , ,
About admin