Célgépek

Saját termékeink kifejlesztése mellett folyamatosan készítettünk különböző célgépeket vagy annak valamely részegységét az elmúlt évtizedekben. Az eddig gyártott vagy közreműködésben készített célgépek listája hosszú, néhányat viszont szeretnénk itt kiemelni és bemutatni.

Gyógynövény levélvágó gép

Kiválóan alkalmas különböző nyers növények automata szeletelésére. Az érintőképernyős kezelőtablón keresztül állítható a továbbító szalagok és vágás sebessége és paraméterei. Ezek különböző receptekbe menthetők el, így más-más beállítások alkalmazhatók az egyes növények szeleteléséhez. Biztonságosan zárt rendszerű, teljesen leburkolt.

KVG-01 Gyógynövény levélvágó gép

Mobil tesztelő rendszer

Mobil rendszerünk motor teszteléséhez készült. Feladata a tesztelés során beállított por kimérése és befúvása. A por adagolása mellett a berendezés alkalmas meghatározott időnként és meghatározott mennyiségű víz befecskendezésére a tesztelő térbe. A víz mennyiségének feltöltöttségi és fogyási állapotát a berendezés szintén ellenőrzi. A készülék önálló egységként van felépítve. Az elektromos vezérlés rendelkezik 4+4 IO külső interface kiépítésével. Ennek segítségével összeköthető egy magasabb szintű egységgel is.

Automata menetelő gép

Együttműködésben készített célgép, melynek elektromos vezérlését készítettük. Előre gyártott aluminium öntvények rendezése és egyenkénti adagolása során automatikus menetfúrás történik (menetfúró kopás figyeléssel), majd a kész termék gyűjtése.

Mágneses szállítópálya

Együttműködésben készített célgép. A pálya 65 – 153mm átmérőjű fém konzervdobozok szállítására szolgál. Az egység a dobozokat a palástjuk mentén szállítja mágnesek segítségével.
A konzervdoboz kialakító egységhez történő tökéletes illesztés érdekében a lehető legtöbb állítási ponttal szereltük fel. Az eszköz elhelyezhető a konzervdoboz formázó és hegesztő készülék után, és mivel a varrat a doboz alsó felén helyezkedik el, ezért a varrat belső lakkozása, porfestése egyszerűbben megoldható.