Blog

2011-03-31

Frissített ELEKTROMOS VEZÉRLÉSEK oldal!

Tisztelt Látogatónk!

Ismételten sikerült oldalunkat bővíteni. Ezúttal sikerült az elektromos vezérlésekkel kapcsolatos oldalunkat a megfelelő információkkal és képekkel kibővíteni.

Ipari Elektromos vezérlés

Eddig blog oldalunkon kevés szó esett szolgáltatásainkról. Legtöbbször termékeinkről írtam. Pedig az az igazság, hogy hiába van rendben mechanikailag egy rendszer vagy egy gép, nem ér semmit ha nem tökéletes a vezérlés. Tehát ez a terület is nagyon fontos és komoly tapasztalatot igényel. Cégünk régóta foglalkozik ipari vezérlésekkel. Az igazság az, hogy ez a vállalkozás induló tevékenysége és a több évtized alatt nagyon sok fajta feladatra készítettünk ipari vezérlést.

Többek között megemlíteném a számos mérleges, csigás adagoló és csomagológép vezérlésének kiépítését. Továbbá komplett rendszerek, mint például szárító rendszerek vezérlésének kiépítésével is foglalkoztunk.

Nagyon FONTOS hogy felújítást is végzünk. Ugyanis sokszor, megfelelő mechanika esetén a vezérlés felújításával sokat javul a gép pontossága/tudása. (A bal oldali képen is egy felújítás alatt álló csomagológép új vezérlését lehet látni új PLC-vel, vezérlőegységekkel stb.)

Az évek során persze mi is megjártunk pár kanyart mire megtaláltuk azt a termékpalettát, amely megfelel az ipari kihívásoknak. Lehet, hogy majd erről kicsit részletesebben is írok egy későbbi bejegyzésben.

Uncategorised , ,
About admin