Blog

2011-05-31

IT Informatika szolgáltatásaink

Cégünk aktív az informatika területén is. Az informatikai feladatok irányítója, kidolgozója a NKR Company-ban én (Kiss Norbert) vagyok. Talán nem is meglepő, hiszen a cég honlapját, blogját, belső  rendszerét, biztonsági megoldásait, táv- és csoportmunka támogató stb. fejlesztéseit is én végzem. Szerintem ma nem is lehetne versenyképes, modern és minőségi termékeket fejleszteni az informatika mellőzésével. Például komolyabb rendszerek fejlesztése 3 dimenziós tervezés és szimuláció nélkül őrültség.
Az évek alatt több olyan módszert és technikát fejlesztettünk ki, amellyel segíthetünk Önnek és cégének. Ezért külön oldalt hoztunk létre honlapunkon, kimondottan az IT szolgáltatásainkra
Cégünk informatikai szolgáltatásai két területet fednek le:  
  • Az Ipari termelés informatikai támogatása
  • Informatikai Szolgáltatások kis cégeknek (a cégek minden napos életének hatékonyabbá tétele informatikai megoldásokkal)
Az informatika az ipari termelésben a digitális folyamatirányítás, a nagy rendszerek számítógépes irányítása révén az ipari folyamatok nagyarányú termelékenység növekedésének egyik fő forrásává vált. A termelésinformatika a mai korszerű termelés egyik fő ága.
Cégünk az Ön rendelkezésére áll a termelés informatikai szoftverek fejlesztésében/integrálásban illetve a rendszerhez szükséges hálózat kiépítésében. Az általunk gyártott gépek (mérleges adagolók, csomagológépek, robotok) készen állnak a modern informatikai rendszerekbe való integrálásba. Keressen minket! 
A gyakorlatban az ipari gépek folyamatirányító rendszerbe való bekapcsolása óriási előnyökkel jár. Egyszerűen átlátható a teljes rendszer, könnyebb karbantartás, könnyen gyűjthető, naplózható, eltárolható adatok a termelés minden pontjáról.
A minden napi munka során mi is számos kisebb/nagyobb informatikai problémával találkoztunk. Akár megbízás keretében akár a saját informatikai rendszerünkkel kapcsolatosan. Azonban ezeket a problémákat sikeresen megoldottuk és azt tapasztaltuk, hogy sokkal hatékonyabb lett a munkavégzés. Most már informatikai rendszerünket is mi üzemeltetjük, fejlesztjük. Annak elkerülése érdekében, hogy mások is végigjárják ezt a kemény utat, úgy gondoltuk hogy mostantól szolgáltatásaink közé vesszük ezeket a témákat. Így akár konkrét problémákkal vagy szakmai tanácsadással kapcsolatban is nyugodtan keressenek minket.  

A részletekért tekintse meg IT szolgáltatásaink oldalunkat!

Uncategorised
About admin