Blog

2011-04-21

Gépfelújítás – Modernizálás – Szervizelés

Ismét friss képeket töltöttünk fel weboldalunkra. Ezúttal a GÉPFELÚJÍTÁS/MODERNIZÁLÁS szolgáltatásunkat emelnénk ki. Ha jól emlékszem, akkor már tettem utalást az elektromos vezérlések blog bejegyzésben a felújításra is. Bár sok közös vonása van a két területnek (gépfelújítás <-> elektromos vezérlések), hiszen a felújítás sokszor a vezérlés felújítását takarja, szeretnénk külön kiemelni a modernizálást. Sokan nem is gondolnák, hogy még mennyi tartalék kinyerhető régebbi rendszerekből, ha a megfelelő módosításokat elvégezzük. 
ipari vezérlés gépfelújításElég csak belegondolni. Adva van egy mechanika és egy elektronika, ami a gépet alkotja. A mechanika eredetéből adódóan kopik és használódik, de rendszeres és szakszerű karbantartással nagyon sokáig szolgálhatja a tulajdonosát. Az elektromos oldalon viszont rengeteget fejlődött a technika pár év alatt is. Így újabb, precízebb vezérlési feladatok végezhetők a mai megoldásokkal, nagyon KEDVEZŐ ÁRON. Így azoknak, akik már rendelkeznek rendszerekkel, gépekkel és nem tudják megengedni a cserét, nagyon ideális lehet az a megoldás hogy a vezérlő részt modernizálják.   
Régebben még nem volt megoldható például a receptkezelés, vagy az aktívan szabályzott mérleges adagolás. A régi vezérlések nehezen átláthatók. Elég csak megnézni a vezérlő panelt. Tele van gombokkal, ledekkel, potméterekkel. Ezeket ráadásul minden termék átállásnál át kell állítani. DE senki sem tudja hogy pontosan hova voltak állítva korábban. Ismerős Önnek ez?
Mi egyetlen érintőképernyős felületen biztosítjuk a könnyű kezelhetőséget, a termékekhez beállított paramétereket receptekként tudja tárolni és bármikor előhívni. Így gyakorlatilag egy érintéssel, a gép az összes paraméterében átáll az új termékre.

Uncategorised , , ,
About admin