Blog

2011-03-13

Technológia cikkek

Tisztelt Látogatónk!

Sikeresen átköltöztünk új webhelyünkre. Reméljük már meglátogatta weboldalunkat és sok hasznos információt is talált.
Nagyon fontosnak tartjuk az Ön véleményét is, ezért weboldalunkkal, cégünkkel, termékeinkkel kapcsolatos bármilyen észrevételt szívesen fogadunk az nkrcompany@t-online.hu e-mail címre.
Mostani blog bejegyzésünknek a címe technológiai cikkek. Miért is hoztuk létre ezt a cikksorozatot? Az évek során sok gépgyártó/kereskedő céggel találkoztunk és többször is tapasztaltuk, hogy sokan nem foglalkoznak a technológiai lehetőségek bemutatásával, így a tisztelt érdeklődők/megrendelők nem ismerik meg a modern megoldásokat. Így gyakran olyan termékeket adnak el, amelyek már rég elavultak. Ráadásul megfelelő felkészültséggel és informálással ez a költségkeret sokkal hatékonyabban is felhasználható lett volna.    
Ezért mi úgy gondoltuk hogy szakítunk ezzel a felfogással és ahelyett hogy csak egy terméklistát készítenénk, egy cikksorozatban mutatjuk be folyamatosan az ipari automatizálásban/IT rendszerekben használható modern megoldásokat. Fontosnak tartottuk bemutatni például a szervo hajtástechnikát. Sajnos kevesen ismerik pontosan a szervo-ban rejlő lehetőségeket. Manapság az ipari automatizálásban alapkövetelmény ugyanis a pontosság és gyorsaság. Szervo nélkül nem igazán lehetne ezeket a problémákat megoldani. Elég ha rágondolunk az ipari robotok gyors és precíz mozgásaira, vagy az üvegcímkézés során felmerülő pontos pozícióba forgatásra.
Ezenkívül még sok érdekességet lehet olvasni rovatunkban. Például hogy milyen lehetőségek vannak az iparban a vezérlés átvitelére vezetékek nélkül! Vagy a körrendszerű mérleges adagolók alapvető működési elvéről, illetve az iparban már szinte “megszokott” ember-gép kapcsolatról.

Kérjük tekintse meg jelenlegi technológia cikkeinket.

Uncategorised
About admin