Blog

2013-06-12

Gyógyszeripari zsákos kiszerelő mérleg, varrógéppel, szalaggal

Számos új fejlesztésünket fogjuk az elkövetkezendő hetekben bemutatni, érdemes lesz visszalátogatni. Az első megoldásunk egy gyönyörű, csillogó, zárt rendszerű zsákos kiszerelő sor. Személy szerint nekem most ez a rendszer az egyik legkedvesebb, elég sok munkánk van benne. Nagyon univerzálisra sikeredett, lehet vele kis tasakoktól egészen 30 Kg-os zsákokat is megtölteni. De ha valaki szeretné akkor különböző tartályok töltését is meg tudja oldani.

A kiadagolás teljesen zárt rendszerben történik, így nincs kiporzás sem.  Az adagoló mellett lévő szalag is speciális, állítható magasságú, antibakteriális szalaggal ellátva. A szalagnál egy modulos kivitelezésű zsák varrógépet készítettünk, amely képes dupla varrással lezárni a megtöltött zsákokat. Ez egy igazi modulos rendszer, hiszen az adagoló, szalag, varrógép akár teljesen függetlenül is használhatók. A kezelőfelületek minden esetben színes, érintőképernyős kezelőtablókkal vannak biztosítva.

A rendszer tervezésekor a könnyű tisztíthatóságot tartottuk szem előtt. Minden technológia furat le van zárva, a rezgőadagoló is zárt, könnyen leszerelhetők az anyaggal érintkező részek így könnyen elmoshatók. És ehhez még szerszámra sincs szükség. Ezt a megoldásunkat minden olyan esetre ajánljuk ahol zárt rendszerű adagolásra van szükség, az anyag roncsolódása nélkül (ami sajnos csigás adagolóknál jellemző).

Uncategorised , , , ,
About admin