Blog

2012-01-25

Komplett kiszerelő rendszerek alapgépekből

Termékeink között új kategóriaként jelentek meg a RENDSZEREK. Ezen az oldalunkon szeretnénk bemutatni az alapgépeinkből eddig épített rendszereket, illetve a kiépítési lehetőségeket.

A koncepció ugyanis az, hogy a termékeinkből (mérleges adagolók, csomagológépek, szalagok stb) intelligens rendszerek legyenek építhetők. Például adott a csomagológép, amely síkfóliából elkészíti, lehegeszti a tasakot/zsákot, de még szükséges egy adagoló is, amelyet viszont igénytől függően lehet kiválasztani mérleges adagolóink közül. (Ez függ az adagolni kívánt anyagtól, teljesítménytől, rugalmasságtól) Lehet, hogy bizonyos feladatra a lineáris rendszerű adagolónk valamelyikét javasoljuk ,de elképzelhető hogy az adott adagolási feladatot a körmérleges adagolónk tudná a legjobban megoldani.

A lényeg tehát, hogy bármelyik adagolónk összekapcsolható csomagológépünkkel. Ez a rugalmasság (vagy ahogy mi nevezzük, modulos rendszer) akkor is nagy előnyt jelent, ha egy rendszert fokozatos lépésekben lehet csak kiépíteni.

 Az intelligens összekapcsolás is kulcsfontosságú. A gépeink olyan kiépítéssel rendelkeznek, hogy elegendő egyetlen kábellel összekötni őket és az alapgépeket és már képesek is egymást felügyelni, vezérleni. Még fontosabb, hogy így lehetővé válik, hogy a teljes rendszert a belső hálózatra kapcsoljuk így megvalósítható a napjainkban már egyre fontosabb termelés követés, automatikus adatrögzítés és a folyamatirányítás (akár távolról is).

Egy másik érdekes példa lehet az az eset, amikor valaki rendelkezik az egyik csomagológépünkkel, de két adagolóval is szeretné használni. Ha két adagoló nem működik folyamatosan, akkor lehetőség van a csomagológépet egyszerűen csak áttolni a másik adagoló alá, összekötni és már mehet is csomagolás.

A következő animáción egy csomagológépből ,elhordó szalagból és egy körmérleges adagolóból álló rendszert tekinthetnek meg.

Uncategorised , , , ,
About admin