Blog

2011-10-12

Köradagoló és Csomagológép VIDEO!!!

Elkészítettük a tészta tároló, adagoló és csomagoló rendszerünket bemutató videót! Először a száraztésztát tároló silot lehet látni. Ez kihordja a tésztát egy szállítószalagra, amely továbbítja a tésztát a köradagolóhoz. A köradagoló egy általunk fejlesztett négymérleges, nyolccsatornás mérleges adagoló. A köradagoló az egyik leguniverzálisabb termékünk, átfogása rendkívül nagy, a tetszőlegesen kombinálható mérőedényeknek köszönhetően, a nyugati termékekhez képest mindenképpen egy költséghatékony megoldás.

A kimért adagokat az általunk fejlesztett tömlőtasakos gép csomagolja és vágja, majd egy elhordó szalag továbbítja a kész csomagokat. A csomagológépünk a kis zacskós kiszerelésektől a zsákok készítéséig egyaránt alkalmas!

Természetesen mindkét készülék felügyeletét és beállítását érintőképernyős kezelőtablók segítik. Az elektronika OMRON elemek beépítésével készült, így biztosított a hosszútávú, megbízható működés. A receptkezelési lehetőség természetes, így a teljes rendszer átállítható egy másik termékre szinte egy gombnyomás hatására.

Uncategorised , , , , ,
About admin